Takaisin A-pentueen sivuille

Something Like Adessive Case

    
Halli KoiraNet    |    Hallin kuvallinen sukutaulu

 

syntymäaika väritys koko vanhemmat omistaja
04.12.2010 mustavalkoinen 46 cm / 15,5 kg "Coxi" & "Liinu" Elsa Varja, Helsinki

lonkat kyynärät selkä
B/B 0/0 kuvattu terveeksi

CEA TNS CL silmät
vapaa, geneettisesti vapaa, testattu vapaa, geneettisesti Ok pentuna & 02/12

näyttelyt
PEK4, SBCAK ry:n Erikoisnayttely 2014

 

Lisää Hallista

Halli on aktiivinen ja skarppi nuori nainen, joka asuu aivan Helsingin keskustassa. Bussit, junat, raitiovaunut, lautat yms. ovat Hallille tuttuja kulkuneuvoja. Se on oiva kaupunkikoira, joka osaa käyttäytyä niin terassilla, kahvilassa kuin Stockmannillakin.

Hallilla on tapana pomottaa niin ihmisiä kuin koiriakin, mikäli sille siimaa antaa (tämän ovat saaneet tuta mm. vanhempani). Halli pitää ennen kaikkea ihmisistä. Koirien suhteen se on valikoiva: bestiksiensä kanssa se on sydänystävä, muiden suhteen ihan välinpitämätön. Kavereiksi kelpaavat myös kissat ja hevoset.

Luonteeltaan Halli on kontaktihakuinen, kärsivällinen, ja se osaa rauhoittua hyvin monenlaisissa olosuhteissa. Hallin kanssa harrastan tällä hetkellä aktiivisesti tokoa koirakoulussa. Keväällä on tarkoitus aloittaa hakutreenit koirakaveri Bonon kanssa samassa porukassa. Alun perin ajattelin, että agilitystä tulisi ykköslajimme. Halli on niin salamannopea ? päihittää kaikki vinttikoiratkin ? että ohjaajana tarvitsen lisävarmuutta ennen kuin otamme lajin treenikalenteriin. Alkutuntumaa on haettu kuitenkin Sallan ja hallin kanssa jo pikkupentuna. Lammaspaimennustakin on kokeiltu. Uiminen on niin mieluisaa, että vielä joulukuussa minun piti kumppareissani kahlata perässä Suomenlahteen, kun neiti päätti mennä uimaan kesken lenkin.

Ensimmäiset juoksut toivat mukanaan sen, että Halli monesti haukkuu raivokkaasti polkupyörille, skeiteille ja pulkille. Siihen olemme hakemassa apua Rähjäämättä hihnassa-kurssin avulla. Hallin meriitteihin pitää lukea esiintyminen Munamies-lastenohjelman jaksossa. Munamies rakentaa pesän, jossa Hallilla oli rooli Munamiehen koiraystävänä.

Halli on ollut muuten terve, mutta oikeaa ruokavaliota on pitänyt hakea ravintoterapeuttien avulla, koska vatsa on niin herkkä monille ruoka-aineille.

 

 

Janika Karenmaa
Eurajoki
karenmaa@gmail.com

Webdesign
Marjo Saukkoriipi
Rajalassie.net