FI AVA Speedoggie Going Out With A Bang "Bang"

  
Mustavalkoinen, uros
Syntymäaika: 03.06.2015
Isä: Yes
Emä: Speedoggie Ain't No Sin
Korkeus: 57 cm
Paino: 21,5 kg
Purenta: normaali
Lonkat: A/A Kyynäreet: 0/0
Selkä: LTV0 VA0 SP0
Olat: OK
Silmät: Ok (07/18))
Gonioskopiatulos: Terve
CEA: Vapaa
GLAU: Vapaa

Agility: FI AVA, 2x SERT-H
Näyttelyt: EH

Omistaja: Minna Martimo, Simo
Kasvattaja: Chris Ott & Frankie Joiris,  USA

⇒ Bang KoiraNetissä

Lisää Bangistä

Bang on oman koirani Kuulan jälkeläinen Yhdysvaltojen New Jerseystä Speedoggie-kennelistä. Pentujen aikaansaaminen oli jo seikkailu itsessään ja ensi kertaa kun Bangin New Yorkin lentokentällä tapasin, antoi poika mulle tavaramerkikseen muodostuneen halauksen ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Alusta asti Bang on ollut hyvin keskittymiskykyinen ja innokas tekemään töitä mun kanssa. Mitään erityisiä pelkoja ei ole ollut, menee missä vaan rohkeasti. Rauhoittumistaitoja pennuille opetettiin jo kasvattajan luona ja Bangin on helppo rauhoittua missä vain. Vaikka lenkeillä ja arjessa vauhtia piisaakin, ei minnekään mennä täysin reikä päässä vaan järki pysyy mukana.

Agility on meidän rakkain harrastuksemme, enkä voisi toivoa itselleni paremmin sopivaa koiraa. Bang oppi asiat nopeasti ja ehkä itsekin olen jo aiempien koirien kanssa oppinut tarpeeksi ymmärtämään koiran näkökulmaa, niimpä kisauramme on alkanut melkoisen hienosti. Bang aloitti kisaamisen heti kisaikään tultuaan ja nousi kolmosluokkaan muutamalla kisaviikonlopulla. Saimme heti ensimmäisenä kesänä myös SM-nollat kasaan ja osallistuimme kaikkiin EO-karsintoihin, tänä kesänä myös MM-karsintoihin. Tänä keväänä teimme suuren seikkailun Bangin synnyinmaahan ja myös kisasimme siellä, tulossaldona mm. yhtenä päivänä 5 nollavoittoa, yhteensä 13 nollaa, 16 voittoa. Kävimme samalla reissulla kokemassa kansainvälistä kisatunnelmaa Italiassa Milanossa IFCS-maailmanmestaruuskisoissa. Bang on ihan mahtava kisakumppani ja matkaseuralainen.

Bang on sosiaalinen sekä ihmisille että koirille. Omassa laumassa Bang on melko itsevarma, muttei päällepäsmäri. Ohjaajalle pehmeähkö, nöyrä koira, joka haluaa miellyttää ja tehdä oikein, mutta ei mielistele ihmisille eikä koirille. Ääni- tai alusta-arkuuksia en ole huomannut.

Bang on sellainen iloinen hymyilevä poika, joka ei pyytele anteeksi mitään vaan on vain oma mestarimainen itsensä. Joskus olenkin vitsaillut, että lellipentu Bangillä on yksi huono puoli, se että se tykkää tilaisuuden tullen kieriä paskassa.

Bangin virallinen nimi on Kuulan ja mun kisafiilistely biisistä, Brother Firetriben Going Out With A Bang. Huippu biisi ja huippu koira!

-Minna