Something Like Braveheart "Coco"

  
Mustavalkoinen, uros (kastroitu 2015)
Syntymäaika: 04.03.2012
Isä: Jäbä
Emä: Liinu
Korkeus: 53 cm
Paino: 19 kg
Purenta: normaali purenta, täysi hampaisto
Lonkat: C/C Kyynäreet: 0/0
Olat: Kuvattu terveeksi
Selkä:
Kuvattu terveeksi
Silmät: Ok (pentuna)
CEA: Vapaa (geneettisesti)
CL: Vapaa (geneettisesti)
TNS: Mahdollinen kantaja

Näyttelyt: ERI

Omistaja: Aino Savolainen, Jyväskylä
⇒ Coco KoiraNetissä
Kuvallinen sukutaulu

Lisää Cocosta


Coco on hurjan sosiaalinen, kiltti, rohkea ja erittäin ahne. Vielä ei ole löytynyt semmoista ihmistä tai koiraa,
josta Coco ei pitäisi. Perheeseemme kuuluu mieheni lisäksi kolme kissaa. Näistä nuorin kolli-kissamme on Cocon paras ystävä. Pojilla on kotona ihan omat jutut ja leikit.

Cocon kanssa arki on erittäin helppoa, sen kanssa voi mennä ruuhka-aikana bussiin, ostoskeskuksiin, terassille, aivan minne vain. Juurikaan emme ole mörköjä löytäneet. Coco omaa hyvät hermot, se ei turhia piippaile, joskus turhautuu treeneissä kun joutuu odottamaan omaa vuoroa, mutta piippaus loppuu heti kun käskee. Kovuutta löytyy, traumoja ei ole syntynyt vaikka kaikki katastrofin ainekset on pariin otteeseen olleet käsillä. 12vko iässä Cocon naamaan hyökkäsi terrieri ja olin aivan varma, että pentu on samantien traumatisoitunut. Olin väärässä, minkäänlaisia henkisiä vaurioita ei syntynyt. On Coco myös ollut iloisena ottamassa vastaan palokuntaa, joka tuli moottorisahalla ulko-ovesta sisään koiran ollessa yksin kotona. Tämäkään episodi ei jättänyt jälkiä herran psyykkeeseen.

Cocon kanssa on tarkoitus harrastaa Tokoa ja tottista näin alkuun. Taistelutahtoa löytyy hurjasti, joten lelupalkkaus on Cocolle paras namit toimii myös, mutta vauhti pysyy kovana kun viritellään lelun kanssa. Myöhemmin mukaan tulee agility, haku sekä jälki. Agia, hakua ja jälkeä olemme käyneet pariin otteeseen kokeilemassa! Näiden pariin on tarkoitus palata keväällä. Coco on myös syttynyt lampaille.

Coco on treenatessa kuuliainen, nöyrä ja se oppii nopeasti. Cocon kanssa tekeminen on HAUSKAA, se on välillä niin hassu, että toivoisin sen osaavan puhua, en varmaan lakkaisi nauramasta ikinä! Aivan mahtava penska. Odotan innolla taivaltamme koiraharrastuksen parissa. Se mitä lajia/lajeja lähdemme tokon lisäksi kisaamaan, on vielä avoinna. Coco on myös käynyt pienestä asti ampumaradalla kuuntelemassa laukauksia ja korvaansa saattaa pyöräyttää, ei sen kummemmin reagoi.
Herraan on livahtanut myös hieman dramatiikkaa ja teatraalisuutta. Tämäkin on lähinnä hauskaa.

Terveisin Aino