E-pentueen sivuille
FI AVA FI AVA-H BH

Something Like Extra Power

    
Bolt KoiraNet   |    Boltin kuvallinen sukutaulu

 

syntymäaika väritys koko vanhemmat omistaja
25.03.2014 blue merle 52,5 cm / 19 kg "Punssi" & "Liinu" Noora-Stiina Kekki, Akaa

lonkat kyynärät olkapäät selkä
A/A 0/0 kuvattu terveeksi LTV0 VA0

CEA TNS CL muut geenitestit silmät
kantaja vapaa kantaja IGS, MDR1, RS, SN , DM vapaa. EAOD, GG kantaja ok pentuna, 02/20 Gonioskopiatulos:
Fibrae latae todettu, laminae todettu

palveluskoiralajit toko agility näyttelyt
BH VOI1 FI AVA FI AVA-H
2017: SM-joukkue sijalla 11
2017: Piirimestaruus joukkuekultaa
2018: Piirimestaruus joukkuepronssia
2018: SM-4
2019: PiirM joukkuekultaa
2 x SERT, VASERT

 

Lisää Boltista

Koko Liinu-Punssi pentue tehtiin sen takia, että siitä itselleni saisin uuden harrastuskoiran kasvamaan. Nimi "Bolt" tulee Usain Boltin mukaan. Jo Rossista piti tulla Bolt, mutta se oli jo sitten 7viikkoisena niin pentunimensä näkoinen ja jäi Rossiksi :)

Bolt on aika monimutkainen koira. Se on äärimmäisen fiksu, oppii asioita todella helposti. Se on arjessa kovempi kuin yksikään meidän koirista, mutta sitten taas harrastuksissa ottaa painetta helposti. Se ei kestä epäonnistumisia matalammassa vireessä, mutta esim kisoissa kestää kaiken.

Olen hyvin onnellinen, että Bolt jäi minulle. Se tarvitsee hyvin määrätietoisen omistajan! Sille ei voi antaa yhtään siimaa arjessa, vaan sen kanssa pitää olla hyvin mustavalkoinen. Ystävällinen se on kyllä kaikille eläville olennoille :) Bolt ei pelkää mitään, eikä aristele mitään alustoja, ääniä yms. 16-viikkoisena pentuna se yksinään kiipesi meidän puomille (mitä se ei tietenkään siinä iässä ollut koskaan tehnyt) katselemaan lampaita, jotka oli vierellä laitumella.

Bolt on hyvin taistelutahtoinen ja ahne. Palkkaaminen ja motivointi ei ole koskaan ollut ongelma. Hampaiden vaihtuessa lelulla leikkiminen ei ollut Boltin lempijuttu, mutta nyt palkkautuu vaikka hihnaan tai hanskaan. Palkkautuu myos pelkällä sosiaalisella palkalla hyvin. Bolt harrastaa tokoa, agilityä ja jälkeä, sille on tehty myos pohjat hakuun. Tokossa Bolt on hyvin virkamiesmainen, tekee todella teknisesti ja tosissaan toitä. Nyt nostammekin vähän virettä, jotta saataisiin teknisen suorituksen lisäksi vauhtia ja voimaa. tokokokeissa Bolt on aina yltänyt hyviin suorituksiin, siellä sen vire kestää hienosti. Agilityssä Bolt on ollut hyvin helppo. Alkoi todella helpolla hakemaan itse esteille, tykkää lajista paljon ja se onkin Boltin päälaji. Boltista tulikin agility- ja hyppyvalio suhteellisen helpolla 3-vuotiaana. Bolt ei ole nopein koira (ei hitainkaan), mutta se on suoritusvarma.

Rakenteeltaan Bolt on täydellinen ♥ Boltin liikkuminen on vaivatonta ja se on nopea. Hyvin rodunomainen :) Bolt on ollut täysin terve, se on myos kuvattu täysin terveeksi. Sillä on yksi pentue tällä hetkellä, joilla myos terveystulokset näyttävät huipuilta! Bolt on saatavilla jalostukseen voimakasviettisille nartuille.

 

 

Janika Karenmaa
Eurajoki
karenmaa@gmail.com

Webdesign
Marjo Saukkoriipi
Rajalassie.net