BH Something Like Exteme Speed "Pingu"

 
Bluemerle, narttu
Syntymäaika: 25.03.2014
Isä: Punssi
Emä: Liinu
Korkeus: 46cm
Paino: 12,7kg
Purenta: normaali purenta, täysi hampaisto
Lonkat: A/A Kyynäreet: 0/0
Olat:
OK
Selkä:
LTV0 VA0
Silmät: OK (10/15)
CEA: Kantaja (DNA)
CL: Vapaa (geneettisesti)
TNS: Vapaa (DNA)

Agility: 3-luokka, 2x SERT-A & 2x SERT-H
Piirimestaruus joukkuekultaa 2017
Piirimestaruusjoukkuekultaa 2018
Toko: AVO1
PK: BH
Näyttelyt: VASERT

Omistaja: Tiina Kangas, Lappi
⇒ Pingu KoiraNetissä
⇒ Pingun blogi
Kuvallinen sukutaulu

Lisää Pingusta

Pentu kuume nousi jo aikaisemmin kun Lumilla oli pennut ja pohdinkin että olisiko nyt hyvä aika ottaa se toinen oma reeni kaveri. Pingun nimi oli jo valittu hyvissä ajoissa ennen kuin edes tiesin, miltä tämä tulokas näyttäysi. Se kuitenkin oli selvää että tyttöpennun haluan ja Liinun jälkeläisistä olen aina tykännyt. Kävinkin useaan otteeseen katsomassa Pingua ja tuntui niin omalle pennulle vaikkakin on sijoituksessa.
Muu perhe ei yhtä innoissaan ollut uudesta tulokkaasta mutta kuinka ollakaan kun oli muutaman viikon pieni neiti ollut meillä, tulikin hänestä suosikki. Pingu rauhoittuu syliin niin uskomattamon hyvin, että ollaankin kotona naureskeltu että on meidän sylivauva. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka on edelleenkin kyllä rajat ja säännöt, mitä koirat meillä saavat tehdä, Pingu on välillä osannut meitä söpöydellään huijata. Toisaalta löytyy tuota luonnettakin enemmän ja onkin saanut toistaa rajojen noudattamisesta toisenkin kerran.  Meillähän ei sisällä leikitä, ei mennä sohvalle eikä kissaakaan kiusata, pikku pentuna keskusteltiin useammin siitä saako minun housun lahkeisiin käydä pikku naskaleilla.
Pingu palkkautuu reeneissä hyvin namilla ja lelulla, tekee töitä innolla ja jaksaa hyvin toistoja.
Uuden oppiminen on Pingulle nopeaa ja tarjoaa hyvin itse kaikkea oppimaansa.
Vieraissa paikoissa osaa olla todella hienosti, menee nukkumaan jos odotellaan.
Pingun kanssa tullaan harrastamaan agilitya, tokoa, Pk-hakua ja jälkeä sekä mahdollisuuksien mukaan paimennusta. Näyttelyissä käydään kun kisakalenteri antaa myöden. =)

Terveisin Tiina