E-pentueen sivuille
BH

Something Like Exteme Speed

    
Pingu KoiraNet    |    Pingun kuvallinen sukutaulu    |    Pingun jälkeläiset: K-pentue

 

syntymäaika väritys koko vanhemmat omistaja
25.03.2014 blue merle 46 cm / 13 kg "Punssi" & "Liinu" Tiina Kangas, Lappi

lonkat kyynärät olkapäät selkä
A/A 0/0 kuvattu terveeksi LTV0 VA0

CEA TNS CL silmät
kantaja, testattu vapaa, geneettisesti vapaa, testattu ok 10/15, lievä distichiasis 8/17, gonioskopia terve

palveluskoiralajit toko agility näyttelyt
BH AVO1 3-luokka, 2x SERT-A & 2x SERT-H
2017: PiirM joukkuekultaa
2018: PiirM joukkuekultaa
2019: PiirM joukkuepronssia
VASERT

 

Lisää Pingusta

Pentu kuume nousi jo aikaisemmin kun Lumilla oli pennut ja pohdinkin että olisiko nyt hyvä aika ottaa se toinen oma reeni kaveri. Pingun nimi oli jo valittu hyvissä ajoissa ennen kuin edes tiesin, miltä tämä tulokas näyttäysi. Se kuitenkin oli selvää että tyttöpennun haluan ja Liinun jälkeläisistä olen aina tykännyt. Kävinkin useaan otteeseen katsomassa Pingua ja tuntui niin omalle pennulle vaikkakin on sijoituksessa.

Muu perhe ei yhtä innoissaan ollut uudesta tulokkaasta, mutta kuinka ollakaan kun oli muutaman viikon pieni neiti ollut meillä, tulikin hänestä suosikki. Pingu rauhoittuu syliin niin uskomattamon hyvin, että ollaankin kotona naureskeltu että on meidän sylivauva. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka on edelleenkin kyllä rajat ja säännöt, mitä koirat meillä saavat tehdä, Pingu on välillä osannut meitä söpöydellään huijata. Toisaalta löytyy tuota luonnettakin enemmän ja onkin saanut toistaa rajojen noudattamisesta toisenkin kerran. Meillähän ei sisällä leikitä, ei mennä sohvalle eikä kissaakaan kiusata, pikku pentuna keskusteltiin useammin siitä saako minun housun lahkeisiin käydä pikku naskaleilla.

Pingu palkkautuu reeneissä hyvin namilla ja lelulla, tekee töitä innolla ja jaksaa hyvin toistoja. Uuden oppiminen on Pingulle nopeaa ja tarjoaa hyvin itse kaikkea oppimaansa. Vieraissa paikoissa osaa olla todella hienosti, menee nukkumaan jos odotellaan.

Pingun kanssa tullaan harrastamaan agilitya, tokoa, Pk-hakua ja jälkeä sekä mahdollisuuksien mukaan paimennusta. Näyttelyissä käydään kun kisakalenteri antaa myöden. =)

 

 

Janika Karenmaa
Eurajoki
karenmaa@gmail.com

Webdesign
Marjo Saukkoriipi
Rajalassie.net