PentusuunnitelmiaK-pentue


FI TVA SE TVA BH HK2 RTK2 Agi3 Piggyland's Orfeus "Zorba"


Agi3 AVO1 BH Something Like Extreme Speed "Pingu

Pingu on ultrattu tiineeksi! Pennuille löytyy kodit jo tulleista pentukyselyistä.

                                         L-pentue

FI TVA BH Agi3 Piggyland's Orlando "Joku"

Agi3 Dido From Cranberry Cottage "Lilo"

Lilo astutetaan seuraavasta juoksusta Jokulla. Juoksujen odotetaan alkavan  kesä-heinäkuussa 2018.
Pentuja suunnitteilla tulevaisuudessa nartuille:

BH ALO1 Agi1 Something Like Girl Has No Limits "Roihu"

Agi1 Something Like Girl Gone Wild "Ceri"Pennut kasvavat meidän arjen keskellä. Niiden kanssa vietetään paljon aikaa ja niiden elämän alkutaipaleesta tehdään mahdollisimman mukava, turvallinen ja kokemusrikas. Pennut totutetaan mm. autoiluun, toisiin koiriin, erilaisiin ihmisiin, kissoihin, erilaisiin ruokiin, leluihin, alustoihin, ääniin, ulkoiluun pannassa/hihnassa sekä vapaana.
Minä itse seuraan pentujen käyttäytymistä tarkkaan ja tiivisti, jolloin näen hyvin luonne-erot. Näin valitsen pennuille niille sopivat kodit pentujen ollessa noin 6vko vanhoja.
SL-pennut madotetaan kolme kertaa, sirutetaan ja rekisteröidään ennen luovutusta. Niiden mukaan tulee treenireppu, leluja, ruokakippo, panta, hihna ja ruokaa. Mukaan tulee myös pennun oma kansio, joka sisältää viralliset paperit, pennunhoito-oppaan, koiran ravitsemusterapeutin kirjoittaman ruokaoppaan, Sari Kärnän kirjoittaman "koiran koulutuksen abc"-artikkelin. Mukaan tulee myös kasvattajan ja muiden tiimiläisten tuki 24/7!
Minulle yhtä tärkeää, kuin hyvä, rakastava ja aktiivinen koti pennulle - on että kasvattini tuleva/t omistaja/t ovat minun kanssa samalla aaltopituudella, koska haluan olla kasvattini elämässä mukana sinne hamaan loppuun saakka. Järjestän paljon koulutuksia SL-tiimiläisille ja porukkamme on muutenkin tiiviisti tekemisissä.
Ajatuksiani Bordercollien kasvattamisesta.

Kyselyt pennuista: karenmaa@gmail.com