Pentusuunnitelmia                                         A-pentue

Janek El-Zhadygay Varorud

Winner Stars Sparta
Lonkat A, Kyynäret 0/0.
Lonkat A/A, kyynäret 0/0.


Janekin vanhemmat:


Isä: LV CH LV JCH Jaunzembek Tarzan (HD A, ED 0)

Emä: CEW Janga Baronas (HD A, ED 0)


Fionan vanhemmat:


Isä: PL CH PL JCH Tazman Balszoj (HD A, ED 0)

Emä: Kel Abu Staj Uslada Dlya Balshoy (HD A)


Fiona on jo aloittanut juoksunsa ja Fiona on siemennetty pakastespermalla, sillä Janek on jo edesmennyt (myrkytys). Tämä tulee siis olemaan Janekin viimeinen pentue, sillä käsittääkseni sen spermaa ei ole enempää saatavilla. Fionan ultra on 19.11 ja laskettuaika on 27.12.2018.


Pennut kasvavat meidän arjen keskellä. Niiden kanssa vietetään paljon aikaa ja niiden elämän alkutaipaleesta tehdään mahdollisimman mukava, turvallinen ja kokemusrikas. Pennut totutetaan mm. pantaan, autoiluun, toisiin koiriin, erilaisiin ihmisiin, kissoihin, erilaisiin ruokiin, leluihin, alustoihin, ääniin, ulkoiluun sekä niin tarhaan kuin kotielämäänkin.
Minä itse seuraan pentujen käyttäytymistä tarkkaan ja tiivisti, jolloin näen hyvin luonne-erot. Näin valitsen pennuille niille sopivat kodit.


SL-pennut madotetaan kolme kertaa, sirutetaan ja rekisteröidään ennen luovutusta. Niiden mukaan tulee reppu, leluja, ruokakippo, panta, hihna ja Eukanuba-ruokaa. Mukaan tulee myös pennun oma kansio, joka sisältää mm. viralliset paperit ja koirien ravitsemusterapeutin kirjoittaman ruokaoppaan. Mukaan tulee myös kasvattajan tuki 24/7!

Kyselyt pennuista: karenmaa@gmail.com