Uutiset 2015

   
17.08.2015 Uutiset löytyy tästä lähtien vain facebook-sivuiltamme, en ikinä muista päivittää niitä kahteen paikkaan :D

Noora ja Nella ekasta avoimenluokan rallytokokokeesta hyväskytty tulos pistein 92/100 ja luokkavoitto.
Lilo ekaoista agikisoista hyl, 5 sij.3 ja 0 sij.3 +LUVA.
Wukille tokon avoimesta 1-tulos pistein 174.
BJ kävi Ruotsissa. Näyttelystä VSP ja CACIB -> C.I.B & C.I.E. Tokosta EVL1-tulos. Eli yhtä Suomen EVL1-tulosta vaille FI & SE TVA!
Pori KV:ssa Ross VAL ERI1 SA PU1 CACIB ROP, Liinu VAL ERI1 SA PN2 CACIB, Ira AVO ERI1 SA PN3 vara-SERT vara-CACIB, Lilo AVO ERI3. Liinun CACIB siirtyy Iralle.
Bolt ja Pingu luustokuvattiin. Molemmilla kaikki priimaa, eli lonkat A/A, kyynäret 0/0, selkä LTV0 VA0 ja olat puhtaat. Myös Blake kävi kuvilla, mutta virallisia tuloksia vielä odotellaan.
Rossille tuplanolla heinäkuun agikisoissa.
Muistinkohan kaikki :D

13.07.2015 Suvi ja Elli tekivät taas tulosta Tokossa. Kolmas AVO1-tulos, TK2 ja samalla avoimenluokan piirimestaruus hopeaa ja joukkueelle piirimestaruuskultaa! Onnea!!
Me olimme porukalla viikonloppuna Laukaassa näyttelyissä. Lauantaina Erikoisnäyttelyssä. Bolt EH, Blake EH, Pingu EH4, Piina H, Wuki ERI4, Iko ERI, Roni EH, Coco EH, Ross KÄY ERI1 SA VSP-käyttökoira, Ira H, Lilo EH, Liinu ERI3. Liinun jälkeläisryhmä oli ROP ja BIS2 (Ross, Roni, Coco ja Pingu).
Sunnuntaina oli KR-näyttely. Ira EH, Lilo EH, Iko ERI4, Pingu EH.
Myös tulevat pentusuunnitelmat on päivitetty! :)

16.06.2015 Päivitykset kotisivuille laahannut perässä. Meidän uutisiahan päivittyy reaaliaikaisemmin Something Like facebooksivuille.
Nella ja Noora kisasivat rallytokossa saaden jälleen hyväksytyn tuloksen pistein 95/100 ja samalla koulutustunnus RTK1!
Elli ja Suvi kävivät tokon SM-kisoissa tekemässä hienon AVO1-tuloksen pistein 166,5, lisäksi hieno sijoitus 28/100!
BJ sen sijaan kävi Heidin kanssa hakukokeessa josta sieltäkin upea 1-tulos pistein 275 ja koulari HK1!
Miina kävi terveystarkissa ja luusto on parasta A-luokkaa! Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LVT0 VA0 ja olat ok :) Onnea Marikalle terveestä koirasta!
Lumin ja Punssin pentue syntyi 04.06.2015! 2 urosta ja 4 narttua :) F-pentueen oma sivu.
Agilityn SM-kisoissa minä ja Ross tehtiin RKS:n joukkueessa ainut 0-tulos ja joukkueemme sijoittui sijalle 29/75. Yksilöissä ei päästy finaaliin. E- ja F-pentujen isä Punssi kisasi SM-kultaa voittaneessa LAWin joukkueessa ja sijoittui yksilöissäkin hienosti sijalle 14/229! Onnea Tuulialle!

18.05.2015 Pingu näytti, että SL-koirat ovat sekä toimivia, että kauniita :) Lauantaina BH-koe läpi ja sunnuntaina Rauman näyttelyssä JUN ERI1 SA PN2 VASERT! Onnea Tiina! Täysin karvattomalle Iralle AVO H ja Wukille selkälinjan takia AVO EH2.

16.05.2015 Nyt Beeläisistä kokeessa vuorostaan Nella. Rallytokosta alokasluokasta jo toinen hyväksytty tulos pistein 93/100. Onnea!
Tänään Tiina ja Pingu kävivät BH-kokeessa ja hyväskytysti läpi :)

14.05.2015 Beeläiset vauhdissa :D Eilen sitten Kuura ja Heli pitkästä aikaa tokokokeessa ja hienolla EVL1-tuloksella! Pisteitä 281 KP ja luokkavoitto! Onnea hurjasti Heli!

10.05.2015 BJ ja Heidi kävivät pitkästä aikaa tokokokeessa ja heti napsahti EVL1-tulos pistein 269,5 sij.2. Yhtä uupuu TVA:sta, onnea!! :)

08.05.2015 Fox ja Netta ihka ekassa tokokokeessaan eilen ALO1-tulos pisteillä 187 KP ja luokkavoitto, vau! edellispäivänä superpari Elli ja Suvi suorittivat hyväksytysti BH-kokeen, onnea! Viikonloppuna Piina ja Sanni korkkasivat myös tokokokeet hienolla ALO2-tuloksella pistein 154, uutta putkeen vaan :) Unohtunut päivittää myös, että 12.4 Porissa Rossin kanssa thetiin agissa 0-rata, sijoittuen toiseksi.

01.05.2015 Fox ja Bolt suorittivat hyväksytysti BH-kokeen viime sunnuntaina! Onnea junnuille :)

24.04.2015 Vaasa KV:ssa Ross VAL ERI1 SA PU2 VACACIB, Wuki AVO EH4, Piina JUN ERI2, Pingu JUN EH3, Ira AVO EH. Lisäksi Something Like kasvattajaryhmä 1KP, ROP-kasvattaja.
18.4 oltiin kisaamassa agia Kauhajoella. Iralle ja Markukselle nollavoitto hyppäriltä ja eka LUVA 2-luokasta. Lumille 5 (sij.3), hyl ja 10.
19.4 Porin tokokokeessa Lumille viimein VOI1-tulos pistein 275,5 ja luokkavoitto! Boltille AVO2 pistein 158.
Lumi menee nyt mammalomalle ja loman jälkeen kisaa sitten tokossa EVL:ssä ja agissa 2-luokassa vielä hetken. Kohti TVA:ta ja AVA:a ;)
Onnea kaikille :)
Sellanenkin on unohtunut kertoa, että B-pentueesta Kuura ja Nella on steriloitu ja Roni kastroitu.

06.04.2015 Niinhän siinä kävi, että tärpit oli pääsiäisenä. Ke progetestin perusteella ell sanoi, että tärpit tulee olemaan la ja siemennys pitäisi tehdä ti. Mutta Blaid ja hänen omistajansa olivat tiistaihin asti estyneet menemästä klinikalle, emme olisi saaneet spermaa ajoissa Suomeen. Joten Lumi astutettiin su ja ma onnistuneesti Punssilla. :)
Tänään Elli pyörähti näyttelyssä hienoin tuloksin, AVO ERI1 SA PN2 VASERT. Onnea!

02.04.2015 Lumin juoksut alkoi 21.3. Ma otettiin eka progetesti ja tulos oli 0,7, eilen otettiin toinen ja tulos tulee tänään. Jos tärpit menee pääsiäiselle, eikä keinosiemennystä voida tehdä, aion käyttää Lumille Punssia.
Kisasin agilityssä Lumin kanssa 15.3, sieltä taas nollavoitto ja toinen LUVA, samalla Bortsujen 2-luokan rotumestaruus.
Viime vloppuna oltiin turun KV näyttelyssä, Rossille ja Iralle EH.

09.03.2015 Aikamoinen viikonloppu taas! Näyttelypuolella BJ ja Piina olivat valloittamassa Liettuaa. Lauantaina BJ oli VSP saaden CACIBin ja näin ollen uusia titteiletä LTV-15 LT MVA BALT MVA, Piina oli ROP-junior saaden jun-SERTin ja tittelin LT JMVA-15. Sunnuntaina sama uusiksi, eli BJ VSP kera CACIBin ja Piina ROP-junior, jun-SERT ja uusi titteli LT JMVA!
Tokomenestyksestä vastasi superpari Elli ja Suvi. Heti ekasta AVO-luokan kokeesta 1-tulos pistein 179,5!
Lauantain agilityssä kisasin itse Iran ja Lumin kanssa. Iralle nolla sijalla 3 ja SERT, eli nousu 2-luokkaan. Lumille nollavoitto ja eka LUVA 2-luokasta!
Sunnuntaina kisasin Rossin kanssa. Sieltä hyppäriltä nollavoitto, H-SERT ja kilpailuoikeus SM-kisoihin ja MM-karsintoihin!
Lisäksi Ross astui Superin eilen, joten pentuja todennäköisesti tulossa Amazeme-kenneliin!

24.02.2015 Viikonloppuna olimme kisaamassa Lempäälässä. Ira ja Markus tekivät ekalta radalta ensimmäisen yhteisen nollansa sijoittuen toisiksi. Yksi vielä ja 2-luokka kutsuu :) Rossin kanssa tehtiin kaksi todella hieno 5:sen rataa, upeilla ajoilla!
Super on aloittanut juoksunsa, joten pikku-Rosseja luvassa toivottavasti Amazeme-kenneliin keväällä <3

08.02.2015 Tänään tokokokeessa Porissa olivat meidän junnuosastosta Bolt ja Pingu. Juuri kisaikään tullut kaksikko teki vaikuttavaa työtä ja molemmille ALO1, tuomarina Tiina Heino, joka ei ole kyllä löysimmästä päästä. Pingu nollasi liikkeestä maahanmenon, mutta pisteitä silti hienot 162,5 ja 3.sija. Boltille 180,5pistettä, KP ja luokkavoitto. Hienoja junnuja <3


Bolt ja Pingu

27.01.2015 Kirra ja Sanna kisasivat viikonloppuna tokon alokasluokassa. Sieltä hieno 1-tulos pisteilä 188 ja KP! Onnea kovasti!!
Minä ja Tiina olimme 1-luokan reissulla, kahdestaan 4 koiran kanssa Turun KV näyttelyssä. Wuki NUO ERI2, Ross VAL ERI1 SA PU2 vara-CACIB, Pingu JUN EH1, Ira NUO ERI1 SA "PN6", sekä kasvattajaryhmä 2 KP. Kiitos apukäsille kasvattajaryhmässä :)

13.01.2015 Viikonloppuna oltiin Lahden ryhmänäyttelyssä.


SL Exponential "Fox" JUN EH


SL Extravagant "Piina" JUN EH


SL Extreme Speed "Pingu" JUN ERI4


SL Campi Dell'Orrore "Ira" NUO ERI1 SA PN2 VASERT


SL Carino Cane "Kirra" NUO EH4


01.01.2015 Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Viime vuosi oli hyvä vuosi. Rossin kanssa agilityssä tavoitteet täyttyi, oltiin SM-kisoissa ja MM-karsinnoissa, sekä Ross valioitui. Vain hyppy-SERT jäi saamatta. Ross valioitui myös tokossa ja tapani mukaan sen kanssa ei ole yhtään tokoa sen jälkeen tehty :D PK:ssa minuun iski suuuuuri motivaation puute ja kisaaminen jäi taas säälittävän vähäiseksi, treeneistä puhumattakaan. Liinulle kuitenkin toinen 1-tulos hausta. Bolt on treenaillut aktiivisesti ja ollut mahtava pentu <3 Ira korkkasi kisakentät ja saavutti sekin kaikki tavoitteet, eli tokosta ALO1, BH ja eka LUVA agista :) Näyttelykehässä käytiin jopa kaksi kertaa :D

Kasvateille tullut niin paljon tulosta, että en varmasti nyt muista kaikkea. Rossin TVA ja AVA. Kuuralle tokosta VOI1 ja 3xEVL1 eli TVA, agissa 2-luokkaan ja vielä 3-luokkaankin. BJ:lle miljoona uutta titteliä ja valioitumista näyttelypuolelta, ennenkaikkea se tärkein eli FI MVA hienolla lt-tuloksella, sekä valiokellon käynnistyminen tokossa, agissa nousu 2-luokkaan ja sieltäkin LUVA. Jasulle 2 hienoa EVL1-tulosta!! Ronille eka LUVA agissa ja tokosta AVO1, sekä hienosti suoritettu MH-luonnekuvaus. Nellalle hyväksytty tulos rallytokon alokasluokasta. Ceeläiset on aloittaneet kisaurat näyttävästi: Ira, Wuki ja Elli tehneet hienot ALO1 tokosta, Ellille myös TK1 ja Bortsujen rotumestaruus alokasluokasta. Iralle ja Wukille BH ja Iran nollavoitto agissa. Koirat eivät ole koneita ja toki epäonnistumisiakin on tullut, kuten Colan hylätty lt.

Vuodelle 2015 on taas laitettava tavoitteet ja treenattava niitä kohti. Motivaatiopulasta huolimatta HALUAN Liinulle sen viimeisen 1-tuloksen ja KVA-tittelin, etten ihan turhaan ole isoa työtä sen kanssa tehnyt. Ja Rossillekin olisi kiva saada HK3, mahdollisesti jopa KVA-kello käyntiin. Ross SM-kisoissa ja MM-karsinnoissa finaaliin ja 2x H-SERT. Boltille on niin huima tavoite, kun saada se TVA:ksi ennen kuin aloittaa syksyllä kisaamisen agilityssä. Bolt agissa kisavalmiiksi ja mahdollisesti jo 3-luokkaan, kisaikä täyttyy 25.9. Iran ja Markuksen tavoite on nousta 3-luokkaan :)

Ja vielä vähän uutisia: Ellin viralliset terveystulokset, lonkat D/D, kyynäret 0/0, olat OK, selkä LTV0 ja VA0. Eläinlääkärin arvio oli ollut lonkista B/D tai C/D ja oli ihan maallikonkin silmään toinen lonkka näyttänyt paremmalta. Mutta kennelliitosta taas näin... Huima parannus kuitenkin lonkkatuloksiin, jalostustyö on menossa oikeaan suuntaan.
Uudenvuodenaattona tuli infoa, että Kuura ja Cola pelkäävät pauketta. Muilta sen sijaan tuli viestiä, että ei reaktiota.