I-pentueen sivuille

Something Like It Goes Like This

    
Jekku KoiraNet   |    Jekun kuvallinen sukutaulu

 

syntymäaika väritys koko vanhemmat omistaja
09.11.2016 mustavalkoinen 56 cm / 19 kg (1 v) "Timi" & "Ira" Pipsa Blomgren &
Jori Turja, Helsinki

lonkat kyynärät olkapäät polvet selkä
B/B 0/0 OCD vapaa 0/0 LTV2 VA0

CEA TNS CL muut geenitestit silmät
vapaa vapaa vapaa IGS, MDR1 RS, SN, GG, EOD vapaa ok 08/19
gonioskopia terve

agility
1-luokka, 2xLUVA

 

Lisää Jekkusta

Jekku on meidän ensimmäinen bordercollie, joka sujahti luontevasti silloiseen kahden terrierin laumaamme. Äärettömän kiltti ja rauhallinen pentu, josta on kasvanut ja kehittynyt kiihkeä harrastuskaveri, jolta löytyy valtava työmoottori. Jekun kanssa olisikin mahdollista harrastaa lajia kuin lajia. Aika ei kuitenkaan riitä ihan kaikkeen, joten pääasiassa keskitymme agilityyn ja pyrimme käymään säännöllisesti lampailla.

Harrastuksissa Jekulla on melkoinen työmoodi, jolloin se tekee kaiken ihan täysillä. Aina. Kiihkeydestä huolimatta Jekku on myös harrastuksissa kiltti poika, joka tekee kaikkensa onnistuakseen annetussa tehtävässä. Jekkua voi palkata niin nameilla kuin lelulla lelun ollessa kuitenkin ykköspalkka. Mikäli asiat eivät toimi halutulla tavalla, saa ohjaaja katsoa peiliin ja vahvistaa opetettuja asioita. Harrastaminen Jekun kanssa on niin siistiä ja opettavaista!

Kotioloissa Jekku on rauhallinen tyyppi, joka nauttii läheisyydestä ja halimisesta. Kiitos Janika tästä huipputyypistä! ♥

 

 

Janika Karenmaa
Eurajoki
karenmaa@gmail.com

Webdesign
Marjo Saukkoriipi
Rajalassie.net